ETUSIVU AJANKOHTAISTA

TIEDOTE: Kohti rallikautta 2018 - Kipinä Wellnessiltä timanttinen kunto

Niko Mäkinen ja laihialainen Kipinä Wellness ovat solmineet yhteistyösopimuksen, tavoitteena on luoda pitävä peruskunto SM-rallikautta 2018 ajatellen.

- Meillä käy monen lajin urheilijoita, edustettuna on niin pesäpallo, jääkiekko kuin yleisurheilukin. On mukava saada tähän joukkoon lisää autourheilijoitakin, kertoo toimitusjohtaja Anne Gråholm-Maartonen.

Kuntokeskus on ollut Laihialla jo pitkään, mutta vuoden 2017 se on ollut kokonaan Gråholm-Maartosen, nimellä Kipinä Wellness. Tavoitteena on vakiinnuttaa paikka kuntoilijoiden keskuudessa, ja siinä ollaan jo hyvällä tiellä.

- Ydinajatus meillä on se, että kaikentasoisille kuntoilijoille vasta-alkajasta kokeneeseen raudan pumppaajaan löytyy tarvittavat tilat ja välineet. Meillä on erikseen raskas puoli ja toinen, painopakkalaitteilla varustettu sali, jossa on oma tila myös toiminnalliseen harjoitteluun.
Ryhmäliikunta on myös meillä kovassa suosiossa, tunteja löytyy moneen makuun, ihan kevyestä todella voimia vaativaan hikirääkkiin. Pidämme erilaisia teemapäiviä, esimerkiksi spinningmaraton on suosittu, siinä kysytään jo kuntoa kun kolme tuntia poljetaan hyvän musiikin tahdissa, Gråholm-Maartonen kertoo hymyillen.

Mäkinen on kuntoilijana jo melko kokenut, rallin pitkät erikoiskokeet ja usein uuvuttavan pitkät kilpailupäivät vaativat rautaista kuntoa.

- Hoidan kuntoani pelaamalla futsalia, lenkkeilemällä ja kuntosalilla. Nyt tehty yhteistyösopimus motivoi treenaamaan salilla entisestään. Ennen vallalla oli käsitys, että autourheilija könyää huohottaen kilpuriin ja on läpimärkä hiestä jo vöitä laittaessa, tämä historiallinen muistikuva ei ihan pidä enää paikkaansa. Laji vaatii fyysistä kuntoa siinä missä moni muukin urheilu SM-tasolla, sillä jos fysiikka pettää ei pääkään enää toimi, ja puolentoistasadan vauhdissa puiden ja kivien keskellä se alkaa olla vaarallista.

- On hienoa että paikallinen kuntosali tukee mun ensi kautta tarjoamalla loistavan paikan treenata, ja saan vielä opastustakin jotta liikkeet sujuvat puhtaasti ja tavoitteellisesti, Mäkinen päättää.

Puistohulmi Racing Facebook

Kipinä Wellness Facebook & Instagram


« Takaisin

Kuntokeskus Kipinä
Laihiantie 44
66400 LAIHIA
Puh. 06-477 2222
info(ät)kipinawellness.fi

Tietosuojaseloste >>

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma 15:00 - 19:00
Ti 16:00 - 19:00
Ke 15:00 - 19:00
To 16:00 - 19:00
Pe, La, Su suljettu

Kuntosaliin kulku päivittäin
05-24 avainkortilla.

©2022 Kipinä Wellness Oy - MMD Networks Oy